Het belang van een goede website

Je website is je uithangbord

Een website is zoveel meer dan de plek waar je online vindbaar bent. Een site is geen digitaal telefoonboek waar (potentiële) klanten snel even je adres en telefoonnummer opzoeken. Het klinkt misschien cliché, maar een website is je visitekaartje. Je website is je uithangbord, de plek waar mensen kijken wat je kunt en wat je voor hen kunt betekenen. Je kunt er laten zien wat je in huis hebt, wat je maakt of aanbiedt. Met een goede website trek je twijfelaars over de streep of maak je nieuwsgierigen nóg nieuwsgieriger.

Wij maken die mooie, goede en informatieve website voor je. Met een klein team van experts bouwen wij de website die perfect bij jou en je bedrijf past. We maken het liefst websites in WordPress. Simpelweg omdat we een WordPress-kenner in huis hebben, maar ook omdat de mogelijkheden in dit systeem bijna onbegrensd zijn. Bloggen, filmpjes posten, een slideshow van je mooiste foto’s; alles kan. En dat allemaal in een mooie, praktische en eigentijdse vormgeving.

Niet alleen aan mensen die jou en je bedrijf al kennen wil je je online van je beste kant laten zien. Ook voor de mensen die jouw naam nog niet kennen, wil je dat jouw website goed vindbaar is. Ten onrechte denken mensen vaak: klanten komen vanzelf op mijn website terecht. Niets is minder waar. Wil je jouw website op laten vallen tussen al die duizenden andere websites, moet je er voor zorgen dat die van jou hoog komt in zoekmachines zoals Google. Dat gaat niet vanzelf. Je moet ervoor zorgen dat de zoekmachine je vindt. Ook daarmee kunnen we je verder helpen. Doordat we de website op de juiste manier bouwen, maar ook doordat we je wat tips en trucs kunnen meegeven om de teksten op je website op te laten vallen. En vind je dat toch allemaal te veel gedoe, of heb je er geen tijd voor? Dan schrijft onze tekstschrijver jouw webteksten.

Je ziet: de ‘formule Elgersma’ is er voor jou. We bieden een totaalpakket en nemen je veel werk uit handen. Wij bouwen en ontwikkelen een website die perfect bij jou en je bedrijf past. We maken de website zoals jij hem wilt. Van het aanvragen van de domeinnaam tot de livegang van een op maat gemaakte, goed vindbare website; laat deze klus maar aan ons over. Websites bouwen is wat we doen en dat doen we dan ook goed en graag!