‘WIJ ZIJN EEN  CREATIEF EN CONCEPTUEEL 
ONTWERPBUREAU IN ZEVENHUIZEN’

DIT GELOVEN WIJ

Van wens naar werkelijkheid en van idee naar resultaat: bij Elgersma Media geloven we in een persoonlijke aanpak, waarbij iedere klant een uniek verhaal heeft, dat om een oplossing op maat vraagt.

Wij dragen graag bij aan jouw succes en stellen onze creatieve energie daarvoor ter beschikking. Dat begint al bij het kennismakingsgesprek. Vertel ons je wensen en je dromen. Dan kijken we samen hoe we daar invulling aan kunnen geven en maken we samen een plan. Een plan is immers niets anders dan een droom met een deadline.

Dat is in het kort de fase van de strategie. Vervolgens gaan wij voor jou aan de slag om die strategie uit te werken. Zoals het bedenken van de perfecte campagne of website. Wij noemen dat de fase van de creatie. Uiteindelijk mondt die fase uit in de realisatie. Iets bedenken is prachtig, maar iets doen is waar het om draait, en waar jij uiteindelijk resultaat mee boekt.

STRATEGIE

Vertel ons je wensen en dromen. Dan kijken we samen hoe we daar invulling aan kunnen geven en maken we samen een plan.

CONCEPTEN

Elgersma Reclame en Media ontwikkelt concepten die geschikt zijn voor elk middel of medium. Zodat je jouw doelgroep zeker zult bereiken.

VORMGEVING

Of het nu gaat om een ad hoc advertentie of een crossmediale marketingcampagne we zullen je zeker verrassen met onze vormgeving.

WEBDESIGN

Als WordPress specialist ontwerpen, bouwen en optimaliseren we jouw website. Uiteraard bouwen we ook net zo makkelijk jouw website op maat.

STRATEGIE

Vertel ons je wensen en dromen. Dan kijken we samen hoe we daar invulling aan kunnen geven en maken we samen een plan.

CREATIE

Wij gaan voor jou aan de slag om de strategie uit te werken. Zoals het bedenken van de perfecte campagne of website.

REALISATIE

Iets bedenken is prachtig, maar iets doen is waar het om draait, en waar jij uiteindelijk resultaat mee boekt.