‘WIJ ZIJN EEN  CREATIEF EN CONCEPTUEEL 
ONTWERPBUREAU IN ZEVENHUIZEN’

STRATEGIE

Vertel ons je wensen en dromen. Dan kijken we samen hoe we daar invulling aan kunnen geven en maken we samen een plan.

CONCEPTEN

Elgersma Reclame en Media ontwikkelt concepten die geschikt zijn voor elk middel of medium. Zodat je jouw doelgroep zeker zult bereiken.

VORMGEVING

Of het nu gaat om een ad hoc advertentie of een crossmediale marketingcampagne we zullen je zeker verrassen met onze vormgeving.

WEBDESIGN

Als WordPress specialist ontwerpen, bouwen en optimaliseren we jouw website. Uiteraard bouwen we ook net zo makkelijk jouw website op maat.

Rutger Elgersma

Reclamestrateeg

Eerste aanspreekpunt voor klanten. Adviseert over zowel online als offline marketing, communicatie, conceptvorming en mediaplanning. Beschouwt het als zijn missie en uitdaging om een organisatie naar het ‘next level’ te tillen en doet dat met een persoonlijke inzet en een ‘can do’ attitude.

Joris Clappers

Art director

Voor alles wat met vormgeving te maken heeft, van brainstorm tot uitwerking op detailniveau. Maar ook onze man als het gaat om identiteit, branding en gerichte en effectieve campagnes. Creativiteit en snel schakelen zijn daarbij voor hem vanzelfsprekend.

Froukje Aben

Tekstschrijver

Doet niets liever dan puzzelen met punten en komma’s. Is wars van wollig taalgebruik. Steekt jouw boodschap zonder poespas in een nieuwe jas. Denkt en schrijft mee van begin tot eind, omdat ze vindt dat geen enkele campagne zonder mooie woorden kan.

Wesley Blankenstein

Web designer

Specialist op gebied van WordPress. Verantwoordelijk voor de optimale werking van websites, ook na oplevering. Zowel op front-end als back-end gebied (zowel de voor- als de achterkant van de website). En de man als het gaat om SEO en het behalen en behouden van een hoge page-ranking bij Google.

STRATEGIE

Vertel ons je wensen en dromen. Dan kijken we samen hoe we daar invulling aan kunnen geven en maken we samen een plan.

CREATIE

Wij gaan voor jou aan de slag om de strategie uit te werken. Zoals het bedenken van de perfecte campagne of website.

REALISATIE

Iets bedenken is prachtig, maar iets doen is waar het om draait, en waar jij uiteindelijk resultaat mee boekt.