Grenzeloze creativiteit

‘Creativiteit’, volgens Wikipedia is het ‘het vermogen om iets nieuws te scheppen’. Andere online-encyclopedieën hebben het over ‘het talent om nieuwe dingen te ontwikkelen’ en ‘het oplossen van problemen door iets oorspronkelijks te ontwikkelen’.

Wij van Elgersma Reclame en Media kunnen ons vinden in deze omschrijvingen. Voor ons geen standaard-reclamecampagnes en rechttoe rechtaan-oplossingen. Ons creatieve team laat voor elke klant of opdrachtgever zijn creativiteit de vrije loop. Niet met toeters en bellen, niet met sessies op de hei, maar gewoon, door de beste mensen bij elkaar te zetten. Zo ademt onze art-director creativiteit en is de tekstschrijver wars van standaardzinnen. Elke nieuwe klant verdient volgens ons een creatief en uniek antwoord op zijn vraag.

Daarvoor gaan we natuurlijk allereerst met jou om tafel. Wat zoek je, wat wil je bereiken, wat kunnen wij daarbij voor jou betekenen? Vervolgens steken onze creatievelingen de koppen bij elkaar. In de zoektocht naar creatieve oplossingen willen wij steeds ‘iets nieuws scheppen’ en iets ‘oorspronkelijks ontwikkelen’. Dat kan zijn door creatief om te gaan met vormgeving, het kan ook door creatief taalgebruik. Waar voor de een folder het beste medium is, is dat voor een ander een nieuwe website. En waar de een zich thuis voelt bij een creatief vormgegeven advertentieserie in een huis-aan-huiskrant, ziet een ander zichzelf al stralen op een billboard langs de snelweg. Onze creativiteit kent geen grenzen. Laat ons weten wat je wilt – en weet je het nog niet zo goed, helpen wij je graag een eindje op weg – en wij gaan aan de slag. We verrassen je graag met onze ideeën!